Tuynder

Connect Nav in Stilo zetten.

Hier vind je alles over ICE en het Nav systeem.

Connect Nav in Stilo zetten.

Berichtdoor Wim19762013 » 16 okt 2013, 08:00

Hallo,

Ik wil een connect nav+ in mijn stilo inbouwen ipv de gewone radio.
Allereerst kwam ik erachter dat de connect nav een ander inbouwframe behoeft.
Verder moet ik volgens mij een gps/gsm antenne kopen die erop past.
Is het makkelijk om te installeren en krijg ik dan geen conflicten met de boordcomputer.
Alvast bedankt.

mvg,Wim
Wim19762013
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 okt 2013, 07:42
Auto: Stilo 1.4 Benzine

Re: Connect Nav in Stilo zetten.

Berichtdoor Bonillo » 16 okt 2013, 21:21

een connect nav+ inbouwen kan, dat hebben er wel meer gedaan.
(volgens mij combineert het alleen niet met het schermpje op het dashboard)

echter zou ik me persoonlijk afvragen of het niet beter/makkelijker is een nieuwer dubbel DIN's (aftermarkt)systeem in te bouwen,
aangezien navigatie-software makkelijker te verkrijgen is, de huidige systemen een stuk sneller zijn en meer functies hebben.

begrijp me niet verkeert, ik ben erg tevreden met mijn connect nav+, het werkt goed ....maar als ik zelf wat in zou moeten bouwen,
dan kwam er wel een iets moderner model in
== Fiat Stilo Forum Amici della stilo - www.amicidellastilo.nl ==
Avatar gebruiker
Bonillo
ADS Erelid
 
Berichten: 2458
Geregistreerd: 18 maart 2011, 19:09
Woonplaats: Berkelland
Auto: Stilo Abarth 2.4

Re: Connect Nav in Stilo zetten.

Berichtdoor Wim19762013 » 17 okt 2013, 19:10

ik heb een connectnav+ liggen vandaar dat ik deze wil inbouwen.
maar als het teveel gedoe is om dat ding in te bouwen laat ik gewoon de gewone visteon radio erin zitten.
het is niet dat ik navigatie nodig heb maar ik vind het gewoon mooi staan en leuk maar als het niet makkelijk te doen is zet ik de connectnav wel tekoop.
Wim19762013
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 16 okt 2013, 07:42
Auto: Stilo 1.4 Benzine

Re: Connect Nav in Stilo zetten.

Berichtdoor Bonillo » 17 okt 2013, 21:16

als je een nav+ hebt, dan wordt het uiteraard een ander verhaal :D

..inbouwen valt bij mijn weten wel mee (meeste is geloof ik plug&play), antenne kabel is misschien even een klusje

hierbij nog wat inbouw-tips van onze engelse vrienden
http://www.fiatforum.com/stilo/25227-how-install-connect-nav-fiat-stilo-1-6-dynamic.html
== Fiat Stilo Forum Amici della stilo - www.amicidellastilo.nl ==
Avatar gebruiker
Bonillo
ADS Erelid
 
Berichten: 2458
Geregistreerd: 18 maart 2011, 19:09
Woonplaats: Berkelland
Auto: Stilo Abarth 2.4


Keer terug naar In Car Entertainment en Navigatie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

x